Actuacions

Al llarg de l’any els Geganters de Gràcia visitem pobles i ciutats d’arreu del territori català per celebrar Trobades Geganteres o participar d’algunes festes majors. No obstant la Vila de Gràcia és el centre de moltes de les nostres activitats que, any rere any, celebrem amb gran alegria i amb molta il·lusió. Les festes protocol·làries que emmarquen un cicle en el fet geganter gracienc tenen com a epicentre la Festa Major (del 15 al 21 d’agost), moment àlgid de la Cultura Popular gracienca. Al voltant d’aquesta festa trobem un calendari ple d’altres manifestacions culturals incloses en el Protocol Festiu de Gràcia en les que els Geganters ens hi sumem. És en aquest apartat que hi podreu trobar la nostra participació al Seguici de Festa Major, als Foguerons de Sant Antoni a Gràcia o a la Diada de les Colles de Cultura de Gràcia entre altres.

El calendari geganter ens porta també a sortir de la Vila per visitar, com a mínim dos cops l’any, la ciutat de Barcelona durant les seves festes, Les Festes de La Mercè i Les Festes de Santa Eulàlia (convidats per la Coordinadora de Geganters de Barcelona i per la Coordinadora de Colles de Gegants i de Bestiari de Ciutat Vella respectivament).

També ens podreu veure participar cada any en d’altres actes com la Cavalcada de les Carteres Reials o la Cercavila pels carrers guarnits amb els gegantons de la Festa Major.