DIADA DELS GEGANTERS DE GRÀCIA 2021

Enguany tornarem a celebrar la Diada dels Geganters de Gràcia i les Festes de Sant Isidre! Ho farem adaptant-nos a la situació excepcional que vivim amb la crisi sanitària i seguint tots els protocols sanitaris, defensant en tot moment que la cultura popular és segura i necessària, més necessària que mai.

Hem repensat la Diada i, per aquest any, passarà a ser una #Ballada; seguint les normatives vigents i per això serà amb aforament limitat.

A més, durant tota la setmana següent podrem gaudir de l’Exposició “Reviu la festa!” amb la imatgeria participant al Claustre de l’Oratori de Gràcia.


Informació pràctica per assistir a l’acte

La Ballada de la Diada dels Geganters 2021 del proper dissabte 15 de maig comença a les 18:00 hores, a l’interior de l’església de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia.

Aforament limitat. Per accedir a l’acte, cal presentar les entrades prèviament reservades al control d’accés, ja siguin impreses o en format digital, i ser conscients del context en tot moment, amb l’aforament limitat i havent de seguir les normes de seguretat establertes: dur sempre la mascareta posada, desinfecció de les mans amb el gel hidroalcohòlic, distància de seguretat.

Les localitats no són numerades, així doncs, el públic anirà seient per ordre d’arribada i haurà de seguir obligatòriament les indicacions del personal d’ordre en tot moment, especialment les referents a les mesures anti-Covid.

L’obertura de les portes de l’església (C/Sol nº2) es realitzarà 45 minuts abans de la mostra de balls, a les 17.15h, i els espectadors entraran de forma esglaonada. El tancament del control d’accés significarà la impossibilitat d’entrar a veure la Ballada. Per aquest motiu és important que sigueu puntuals.​

A l’interior del temple cadascun dels espectadors s’asseurà a la localitat correctament assenyalada. L’organització es reserva el dret d’admissió a qualsevol persona que no compleixi les indicacions del servei d’ordre o l’organització.