Actuacions

Al llarg de l’any els Geganters de Gràcia visitem pobles i ciutats d’arreu del territori català per celebrar trobades geganteres o participar d’algunes festes majors. No obstant, la Vila de Gràcia és el centre de moltes de les nostres activitats que, any rere any, celebrem amb gran alegria i amb molta il·lusió. Les festes que emmarquen un cicle en el fet geganter gracienc tenen com a epicentre la Festa Major de Gràcia (del 15 al 21 d’agost), moment àlgid de la cultura popular gracienca. Al voltant d’aquesta festa trobem un calendari ple d’altres manifestacions culturals incloses en el Protocol Festiu de Gràcia en les que els Geganters ens hi sumem. És en aquest apartat que hi podreu trobar, entre d’altres, la nostra participació al Seguici de Festa Major, la Cercavila de cultura popular o l’Ofrena a Sant Roc.

També ens podreu veure participar cada any en moltes altres festivitats a Gràcia com per exemple la Cavalcada de les Carteres Reials, els Foguerons de Sa Pobla a Gràcia o la Diada de les Colles de Cultura de Gràcia.

El calendari geganter ens porta també a sortir de Gràcia per visitar, com a mínim dos cops l’any, la ciutat de Barcelona durant les festes barcelonines: Les Festes de La Mercè i Les Festes de Santa Eulàlia.

Així doncs, com es pot comprovar, el nostre calendari està farcit d’activitats i festes al llarg de tot l’any!