Altres festivitats a Gràcia

Existeixen altres festivitats que apareixen al protocol Festiu de la Vila de Gràcia tot i no tenir una relació directa amb les Colles de Cultura de Gràcia; com és el cas de la Cavalcada de les Carteres Reials i el Pregó de Sant Medir. També s’hi troba la Cercavila pels carrers guarnits que el Torradet i la Gresca fan any rere any després d’estrenar-se el 1999 i que no hi apareix al document pactat entre l’Ajuntament i les Colles de Cultura de Gràcia.

Totes elles donen a conèixer el teixit associatiu compacte existent a la Vila de Gràcia. Les entitats caminem amb una mateixa direcció de fomentar la participació ciutadana, oferir activitats i desenvolupar la vida associativa i cultural a casa nostra. És per això que no és d’estranyar que les entitats participem en actes organitzats per altres associacions així com percebre ajuda de les mateixes quan ho requerim. Aquest fet es veu amb la nostra implicació amb la vila participant al la Cavalcada de les Carteres Reials i al Pregó de Sant Medir.

També, ens agradaria comentar que any rere any es van creant nous actes on les Colles de Cultura estem adquirint major compromís i, és gràcies a les mateixes que es poden dur a terme i adquireixen més importància. Dins d’aquestes activitats que comencen a consolidar-se s’hi troba la Jornada de Portes Obertes a La Violeta, la celebració de la Revetlla de Sant Joan a la Plaça del Sol o la Castanyada al mateix edifici històric de La Violeta. Desitgem que en un futur no gaire llunyà es consolidin i puguem gaudir-les tots pegats.