Adhesions

Malgrat que una entitat per si sola pot desenvolupar i assumir els objectius que li donen raó de ser, a vegades, cal adherir-se a una o diverses coordinadores amb la finalitat de sumar entitats per tal de desenvolupar projectes més complexos i ambiciosos.

És per això que des de la seva formació al 2002, formem part de la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia;  amb la intenció de treballar en el Protocol Festiu de la Vila de Gràcia i als diversos actes culturals que s’hi desenvolupen a la mateixa.

A banda de treballar per la Cultura Popular a la nostra vila, a més, estem adherits a la Coordinadora de Geganters de Barcelona i a l’Agrupació de colles geganteres de Catalunya. Aquestes dues entitats més grans arrepleguen 32 colles de gegants de la ciutat de Barcelona, en la primera, i 500 entitats en el territori català, en la segona.

És per mitjà de les coordinadores que es gestionen, es reformulen, es coordinen i planifiquen els diversos actes multitudinaris en que hi participen els gegants. Per posar-ne algun exemple, la Coordinadora de Geganters de Barcelona es fa càrrec, conjuntament amb l’ICUB, de la Cavalcada de la Mercè i, l’Agrupació de colles geganteres de Catalunya de la Ciutat Gegantera que cada any se celebra a una població diferent i que aplega totes les colles geganteres de Catalunya que hi volen formar part.

A més, per mitjà de les coordinadores, les colles estem més al dia sobre la burocràcia relacionada en les entitats de cultura, permeten que les nostres activitats arribin a un major públic i ens permeten participar en actes singulars.