Notícies

Iniciem el 2022 amb energia!

Vam iniciar el 2022 desitjant que aquest fos un any molt especial per a nosaltres que volíem encarar carregats d’energia i forces per celebrar el 40è aniversari dels nostres gegants i amb l’esperança de que, aquest any sí, puguéssim reprendre la nostra activitat, dur a bon port els projectes amb els quals feia anys que treballàvem i celebrar-ho amb totes i tots.

Les Carteres Reials tornen a Gràcia

Enguany les Carteres Reials de Gràcia, juntament amb el seu seguici, van tornar a treballar de valent en un campament instal·lat a l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia per fer realitat els desitjos dels petits de casa. Degut a les circumstàncies del moment, la Cavalcada (organitzada per la Fundació Festa Major de Gràcia i amb la qual hi col·laboren any rere any moltes altres associacions i entitats del barri) es va haver de tornar a reconvertir en un acte…

Home dels Nassos 2021

Finalment, enguany alguns dels músics de la colla juntament amb d’altres de les colles gracienques i col·laboradors van tancar l’any acompanyant a l’Home dels Nassos de Gràcia en el seu passeig pels carrers de la Vila de Gràcia i el Camp d’en Grassot-Gràcia Nova.

Resum 2021

Arribem als últims dies del 2021 i toca fer memòria de totes les vivències d’un any marcat per la represa cultural i la tornada adaptada de les activitats al carrer. Encara que la pandèmia continua present a les nostres vides, hem pogut gaudir de la Diada dels Geganters, de la Festa Major, de les festes de La Mercè i d’altres moments especials! Esperant un millor 2022, us deixem el recull d’imatges d’enguany!

Taller de fanalets 2021 anul·lat

Degut a la situació del moment, enguany tampoc vam poder realitzar el tradicional taller de fanalets amb el qual, poc a poc, hem intentat reintroduir aquesta bonica tradició tan nostrada que guia a Ses Majestats els Reis d’Orient i a les Carteres Reials de Gràcia. Tot i així, vam animar a la canalla a fer-los i vam desitjar poder-nos retrobar l’any vinent i gaudir de tota la nostra estimada cultura popular en plena normalitat!

Innocentada 2021

Com ja és habitual, el dia 28 de desembre vam publicar una innocentada a les nostres xarxes socials. Aquest any vam aprofitar per fer broma sobre les condicions actuals de l’espai d’imatgeria festiva a la Seu del Districte que han provocat que els capgrossos, els gegantons i els gegants a dia d’avui encara estiguin exposats a l’església de Sant Felip Neri de Gràcia. Així fèiem una crítica satírica d’un dels problemes amb el que es troba la nostra entitat així…

Última hora!

Segons fonts municipals s’aprofitaran les obres de remodelació de la Seu del Districte per instal·lar els sofàs a diversos punts de la façana com la balconada per gaudir d’unes bones vistes de la plaça i el campanar. D’aquesta manera, a més, l’espai d’imatgeria festiva podrà recuperar el seu ús i els gegants podran tornar a casa seva després de més de 2 anys! Una molt bona iniciativa que compta amb el suport de tot el govern.

Bones Festes!

Els Geganters de Gràcia us desitgem que tingueu un bon Nadal i un feliç 2022 amb l’esperança de poder-nos retrobar ben aviat gaudint dels gegants i d’una intensa cultura popular. Amb precaució i responsabilitat: Bones Festes!!!

La Marató de TV3 2021

Aquest any no vam prendre part de la ja típica fira realitzada en els darrers anys a Gràcia per col·laborar amb La Marató de TV3 degut a les diverses circumstàncies del moment. Tot i així, des de les xarxes socials de l’entitat vam animar a la gent a involcurar-se com fa cada any el país. D’aquesta manera vam aportar el nostre granet de sorra, encara que de forma mínima i simbòlicament, en aquesta festa solidària que enguany #TrencaElMur.