Agenda

 

OCTUBRE

 

 

FESTA DEL “COMERÇ AL CARRER” A GRÀCIA

Dissabte 7 d’octubre.

Informació de l’actuació: Participació dels Gegantons i alguns dels Capgrossos de Gràcia a la Festa del “Comerç al carrer” de Gràcia pels carrers de la Vila. Pel matí, tallers geganters al carrer Torrijos (de Baix). Per la tarda, cercavila pels carrers Astúries, Verdi, Ramón y Cajal, Torrijos, Puigmartí, etc. visitant moltes de les diferents associacions de comerciants agrupades a la Federació Gràcia Comerç.
Horari: tot el dia. Cercavila per la tarda.
Lloc: carrers de la Vila de Gràcia.

 

 

 

ESTRENA DELS GEGANTONS DE L’ESCOLA PATRONAT DOMÈNECH

Dissabte 21 d’octubre.

Informació de l’actuació: Participació dels Gegantons i alguns dels Capgrossos de Gràcia a la Festa de benvinguda del Patro i l’Adela, els nous gegantons de l’escola CEIP Patronat Domènech. Cercavila d’inici cap a l’escola, acte d’estrena amb l’apadrinament per part del Pepitu el Campanar i posterior cercavila dels nostres gegantons i capgrossos acompanyats pels nous gegantons graciencs i tots aquells que ens vulguin acompanyar.
Horari: Matí, cap a les 11h.
Lloc: Vila de Gràcia, als voltants del CEIP Patronat Domènech (cruïlla dels carrers Gràcia amb Sant Pere Màrtir) i la Pl. de la Vila de Gràcia.

 

 

 

HOMENATGE DE L’ALBERT MUSONS

Dissabte 28 d’octubre.

Informació de l’actuació: Participació del Pepitu el Campanar i alguns Capgrossos de Gràcia a l’acte d’Homenatge a l’Albert Musons. El Pepitu té una estreta relació amb aquest personatge gracienc ja que l’acte d’estrena de la seva conversió a gegantó fou conduït pel llavors Conseller de Cultura de Gràcia, l’Albert Musons. El gegantó surtirà conjuntament amb alguns capgrossos i d’altres Colles de Cultura Popular de Gràcia.
Horari: Matí, cap a les 11h.
Lloc: Vila de Gràcia, als voltants de la Plaça de la Vila.

 

 

 

 

FESTA D’ANIVERSARI DE LA VIOLETA I CASTANYADA

Dimarts 31 d’octubre.

Informació de l’actuació: Participació del Pepitu el Campanar i alguns Capgrossos de Gràcia a la Festa d’Aniversari de La Violeta. El Pepitu tindrà un protagonisme especial a la celebració d’aquest any degut a que la Companyia de titelles Sebastià Vergés estrenarà a La Violeta la titella del Pepitu el Campanar, que apareixerà a les properes representacions que es facin a la nostra Casa de la Festa juntament amb el titella Agustinet. També ens acompanyaran altres entitats residents a La Violeta.
Horari: Tarda, a partir de les 18h.
Lloc: La Casa de la Festa La Violeta de Gràcia.

 

 

 

 

Dl
Dm
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
novembre
novembre
novembre
novembre