El passat mes de maig l’Agustinet, la Fada Violeta, el Dimoni i la Bruixa celebraren els 25 anys i els més petits de la colla no van deixar escapar l’oportunitat de commemorar amb una gran festa aquesta efemèride.

El gran dia començaria amb una cercavila pels carrers de Gràcia en la que el Dimoniet, el Vellet i la Velleta, el Lluïset i Drac Nus prendrien el protagonisme amagats per les botigues de la Vila ultimant les compres per a la celebració. La colla dels Caparrots de Sant Cugat, els capgrossos de la Colla Mitjana de Montcada i Reixac i el gegantó i capgrossos de l’escola l’Univers acompanyarien als nens i nenes de Gràcia fins a la Plaça de la Vila per descobrir unes quantes sorpreses.

Després dels balls de les colles convidades, els 4 protagonistes sortirien de l’Ajuntament acompanyats dels seus amics amb els vestits renovats! Al centre de la plaça el Lluïset els hi repartiria els nous complements que des d’aleshores lluirien a totes les cercaviles i festes. I per acabar ballarien tots plegats el seu nou ball: el “Ball dels Capgrossos de la Vila de Gràcia” composat per el Ricard Ellis i coreografiat pels més menuts de la colla.

La Festa no acabaria aquí… Un dinar de germanor entre colles, una actuació infantil amb ballaruca i una xocolatada popular allargaria la festa fins a mitja tarda. QUIN GRAN DIA!!!