El primer dia de l’any, l’1 de gener a la nit, vam aparèixer amb els Capgrossos de la Vila de Gràcia al programa “Nit de nits”, emès a TV3 i dirigit per Lluís Danés, tot representant amb un esquetx de no més de 2 minuts les festes que no es van poder celebrar el 2020 juntament amb la Mulassa i el Lleó de Barcelona. Les diverses seqüències van ser gravades gairebé dos mesos abans, durant un matí de dissabte del mes de novembre de 2020, a la Sala La Paloma de Barcelona, molt ben decorada per a l’ocasió. Prèviament al rodatge i com no podria ser d’una altra manera, al grup de 10 geganteres i geganters se’ls va fer un test d’antígens per seguretat i també una prova de vestuari per alterar i adequar al programa l’habitual dels nostres capgrossos.

Així doncs, l’actuació va consistir en una col·laboració (no remunerada econòmicament) amb el goig de poder sortir en un programa bonic i especial en “prime time” a la televisió pública del nostre país que a més a més comptava amb la participació de diversos artistes de renom.

Seguint el que representava la nostra petita intervenció dins del programa, desitjàvem de tot cor que ben aviat la cultura popular al carrer deixés de ser un record i que ens puguéssim retrobar a carrers i places.