En el marc de la Festa Major de Gràcia 2021 es va retre homenatge a Jordi Fàbregas, que ens va deixar el mes de gener. El músic, referent i divulgador de la música tradicional i d’arrel catalana, d’origen sallentí però arrelat des de fa molts anys a la Vila, havia desenvolupat un fort vincle amb la cultura popular i amb Gràcia. L’any 1988 va fundar el Festival Tradicionàrius de música folk, el 1990 creà TRAM (Associació per la Tradició Musical) i el 1993 fundà el CAT Centre Artesà Tradicionàrius.

L’acte en homenatge a Jordi Fàbregas es fa ver el 18 d’agost, durant la Festa Major de Gràcia, a la Plaça de la Vila, i va comptar amb el concert “Almanac, 40 anys” per cloure l’acte. 

Els Gegants de Gràcia, com a elements protocolaris del seguici gracienc, van prendre part de l’homenatge en record al mestre Fàbregas interpretant el ball Els Tres Lliris, composat a més per ell juntament amb El Festeig. Així mateix, la geganta Llibertat va entregar el seu ram a la Lola, la seva companya. Realment va ser un acte molt emotiu.