A la Diada de Sant Roc (16 d’agost) d’enguany, just abans de començar la cercavila cap a la capelleta del sant i en el dia del 18è aniversari del Torradet i la Gresca, aquests gegantons celebraren l’estrena d’una renovació completa enmig d’una Plaça de la Vila plena de gent que esperava aquest moment tant emotiu per a la història d’aquestes figures. Estrenaren uns altres vestits, cavallets nous, se’ls hi va fer una restauració completa dels caps i se’ls va posar uns braços nous.

El Torradet avui vesteix una camisa taronja grossa, una faldilla a ratlles i duu una nova corbata més llarga i exagerada amb sols dibuixats, tot seguint el disseny original de la Mercè Galí. Per altra banda, la Gresca vesteix un vestit blanc amb una sanefa estampada a mà amb estrelletes, llunes i núvols, faldilla blau marí, unes noves arracades d’estrelles i un nou collaret com les primeres joies que va tenir!

La renovació la dugué a terme l’artista vilafranquina Dolors Sans i les joies i l’estampació del vestit de la Gresca foren elaborades per alguns membres de la colla dels Geganters de Gràcia.