El 2021 vam començar el mes de març amb el cor encongit i sense poder celebrar la tradicional Festa de Sant Medir com de costum.

En diverses ocasions, els Geganters de Gràcia hem participat, conjuntament amb d’altres colles de cultura popular gracienques, en una cercavila prèvia al Pregó de la festa que se celebra un diumenge de mitjans de febrer. Enguany, com que no es podien realitzar cercaviles, es va considerar la opció de fer tandes de lluïment de la majoria de colles a la Plaça de la Vila però, finalment, com que no es va permetre pocs dies abans, es va proposar com a alternativa lluïments de dues o tres colles a l’atri de la Seu del Districte (evidentment excloent les de foc). Des de la nostra associació, i tenint en compte el conjunt de totes les colles de cultura popular que estem agrupades a la Coordinadora CCCG, vam creure oportú no participar-hi tot esperant poder-ho fer totes l’any següent.

Altrament, des de les nostres xarxes socials vam animar a les veïnes i als veïns a sortir a passejar per veure les banderes de les colles als balcons, els aparadors i d’altres guarnits als carrers que ens evoquen a la nostra festa més dolça.