Tradicionalment, el dia 15 a la tarda realitzem la Cercavila de Cultura Popular de la Festa Major, que s’inicia a dalt de tot del Carrer Gran, es passa per la Travessera de Gràcia i el Torrent de l’Olla i finalment s’acaba entrant a la plaça de la Vila (pel carrer Diluvi) on es fan tots els lluïments de les colles participants.
 
Enguany, per tal de complir estrictament amb les normatives del moment sobre la seguretat sanitària i la cultura popular al carrer, aquesta cercavila es va haver de realitzar perimetrada (amb tanques) i amb el públic assegut (amb cadires i controlant també l’aforament) al carrer Còrsega, del carrer Girona al carrer Pau Claris. Els lluïments també van passar-se a fer a la cantonada dels carrers Còrsega i Pau Claris. Es va prendre la decisió de traslladar-ho en aquest carrer fronterer amb el districte de l’Eixample ja que es tractava d’un carrer més ample que els de la Vila de Gràcia i així es pretenien seguir millor els protocols establerts. 
 
Malgrat les circumstàncies i que no es tractés de l’habitual cercavila a la qual estem acostumats a gaudir per la nostra Festa Major, vam poder tornar a sortir a ballar al carrer per transmetre tota l’energia i les ganes de ballar que feia temps que teníem guardades. A més, sembla ser que el públic també va venir disposat a aprofitar aquesta magnífica represa de cultura popular gracienca al carrer, gaudint amb nosaltres després de tants mesos sense trobar-nos. Per a l’ocasió vam lluïr com feia temps que no fèiem, fent ballar els 3 Gegantons de la Festa Major de Gràcia (la Gresca, el Torradet i el Gegantó Torres) juntament amb el Gegantó Pepitu el Campanar i els Gegants del Districte, la Llibertat i el Pau. A més, al finalitzar la cercavila vam interpretar el Ball del Repic, amb els Gegantons, un ball lliure amb el Gegantó Torres i el ball del Festeig amb els Gegants. D’aquesta manera van acabar una gran jornada de festa, després de molt de temps sense poder-ho fer!