El dia 26 de març a la tarda, el divendres anterior a Diumenge de Rams, vam tornar a ballar al carrer a l’acte de Clausura del Festival Tradicionàrius amb d’altres colles gracienques, malgrat fer-ho encara sense una part fonamental, el públic. Les colles ens vam concentrar, separades per grups “bombolla”, a la Travessia de Sant Antoni, perimetrada i amb l’accés restringit per a l’actuació, i vam realitzar els lluïments a la placeta Anna Frank, davant del CAT. En el nostre cas, vam realitzar un ball amb el Torradet i la Gresca, els Gegantons de la Festa Major de Gràcia, i un altre amb el Pau i la Llibertat, els Gegants de Gràcia. 
 
A més, es va aprofitar aquesta fantàstica oportunitat per fer un sentit homenatge de part de les colles de cultura popular al mestre Jordi Fàbregas, fundador del CAT, i es va creure oportú lliurar un ram natural de la geganta.
 
Malgrat que encara fos sense públic i amb forces limitacions, va ser una primera actuació gracienca conjunta al carrer realitzada després de molts mesos d’inactivitat.