Un any més, vam cloure la nostra participació a les festes de la ciutat prenent part de la Cavalcada durant la festivitat de la Mare de Déu de La Mercè! Després d’un dia molt intens, vam posar punt i final a les nostres actuacions per la Festa Major de Barcelona!

Aquest any que se celebrava el 150è aniversari de les Festes de La Mercè, i recordant les antigues cavalcades, aquest acte tan singular de les festes barcelonines va tornar a celebrar-se al passeig de Gràcia, com s’havia fet al llarg del segle XX, encara que renovant plantejaments. A més, d’aquesta manera es pretenia donar resposta d’una manera prou adequada al compliment de les normes sanitàries del moment en l’àmbit de cultura popular. 

Els gegantons i els gegants de Gràcia van desfilar de baixada pel passeig de Gràcia (des del carrer Rosselló al carrer Diputació) en una Cavalcada organitzada per blocs temàtics, i en aquest cas, vam formar part del bloc de “La Barcelona burgesa” juntament amb d’altres colles geganteres com les de Nou Barris, Pi o Casa Caritat.