A mitjans de juny, un mes després de la celebració de la nostra Diada i les Festes de Sant Isidre 2021, vam publicar al canal de YouTube de la nostra entitat una sèrie de vídeos relacionats amb les seves activitats.

Per començar, des d’aquell moment tothom pot veure al complet tot l’acte principal que, seguint les normatives sanitàries, vam poder celebrar malgrat les circumstàncies. Cal recordar que les Festes i la Diada dels Geganters van haver de modificar el seu format habitual, convertint-se fonamentalment en una Ballada a l’interior de l’església de Sant Felip Neri de Gràcia realitzada el dissabte 15 de maig. A més, també vam penjar els vídeos dels nostres diferents balls propis per separat, com el “Repic de Festa” dels Gegantons o el “Festeig” dels Gegants.

D’altra banda, també vam incorporar un vídeo de l’exposició “Reviu la Festa!” (realitzada també durant el mes de maig) elaborat pel nostre company de colla Aaron Castellví. La música del curtmetratge, el Ball del Festeig dels Gegants de Gràcia, també és una interpretació seva. Sens dubte, és un record molt bonic de la mostra.

D’aquesta manera, el públic general pot consultar el nostre canal de YouTube i reviure la Ballada i la posterior exposició sempre que vulgui, a part de trobar tants d’altres vídeos de les nostres actuacions. Per això, els animem a seguir-nos, fer-se subscriptors del nostre canal i veure tots els vídeos que els Geganters de Gràcia anem publicant.