En el marc de la Diada dels Geganters de Gràcia i la festivitat de Sant Isidre, enguany també vam realitzar una gran exposició al Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia que vam titular “Reviu la festa!”, seguint la idea de la recuperació de les festes i la nostra activitat. Aquesta es va fer amb la clara voluntat de fer arribar a més gent la nostra festa donada la situació complicada del moment i perquè feia mesos que els veïns i les veïnes, així com d’altres visitants, no havien pogut gaudir de la nostra estimada cultura popular.

La mostra es va estrenar diumenge 16 de maig, l’endemà de la Ballada, es va allargar fins el dia 26 de maig (festivitat de Sant Felip Neri) i es podia visitar de dilluns a divendres d’11h a 13h (prioritzant les escoles) i de 17h a 20h, dissabtes i festius també d’11h a 13h i de 17h a 20h i diumenge només pel matí. S’hi podia trobar exposada tota la imatgeria gegantera que va prendre part de la Ballada, la de Gràcia i la de Sant Andreu de Palomar, a qui vam agrair especialment la seva presència així com també ho vam fer a les entitats i les persones que van contribuir a fer-la possible perquè, a més, també vam muntar una exposició amb diversos panells dedicats a explicar tant les festes d’abans i les d’avui com la història de la nostra Vila i d’altres elements festius propis de la festa, com ara la Bandera o el Ball del Vano i el Ram de Gràcia amb els seus vestits.

Així mateix, la mostra va rebre part dels i les alumnes de les escoles gracienques i, a través d’ella, vam mirar d’apropar-los des de ben petits el món de la cultura popular i la tradició.

En definitiva, “Reviu la Festa!” va esdevenir una magnífica oportunitat per veure de ben a prop els nostres gegants i els convidats i gaudir de les festes després de temps sense fer-ho i va ser tot un èxit, amb molt bon acolliment per part de tothom i comptant amb més d’un miler de visitants.