A pocs dies de la Festa Major de Gràcia 2020 la situació d’emergència sanitària que estem vivint generada per la COVID-19 ens compromet a no participar i organitzar la majoria dels actes geganters previstos.

La nostra Festa Major, com és evident, no podrà ser com sempre.

Tot i així podrem mantenir la seva essència, conservant els protocols i la litúrgia de forma segura, fent acte de presència i amb el ball d’homenatge a les pregoneres el dia 14 al Pregó (retransmès en directe per BTV) i a l’Ofici Solemne a la Mare de Déu el dia 15, encara que els gegants, els gegantons i els capgrossos no podran sortir a ballar pels carrers de la Vila.

Per Festa Major tindrem Gegants i podrem gaudir dels seus balls d’una altra manera: adaptant-nos a la situació d’excepcionalitat actuals, atenent als protocols de seguretat per evitar nous contagis.

A més, preparem algunes sorpreses per tal de que pugueu compartir amb nosaltres la Festa Major a distància i, fins i tot, permetent als graciencs i les gracienques petits i grans que ho desitgin puguin apropar-se a la imatgeria, mantenint les mesures de seguretat i la prudència.

Malgrat tot no perdem la il·lusió de Festa Major i gaudim, a la mesura del opssible, d’uns dies molt especials!

Bona Festa Major a tothom!